Συμβουλές Airbnb: Ένας πλήρης οδηγός βελτιστοποίησης της καταχώρησής

By
διαχείριση του Airbnb

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να κερδίσετε περισσότερα για την καταχώρισή σας στο Airbnb; Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σας ορισμένα εμπορικά μυστικά για να βελτιστοποιήσετε την ελκυστικότητα της καταχώρησής σας.

Μετά από προσεκτικές δοκιμές και τόνους έρευνας, θέλουμε να σας προσφέρουμε πολύτιμες συμβουλές από ειδικούς, δείχνοντάς σας μια κατευθυντήρια γραμμή των τεχνικών που χρησιμοποιούνται από τις επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης της Airbnb. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα κόλπα για να ενισχύσετε την καταχώρισή σας και να κρατήσετε την προσοχή του επισκέπτη σας για να κάνετε αυτή την κράτηση.

Πριν από οτιδήποτε άλλο, πρέπει να λάβετε υπόψη:

Η αναζήτηση στις λειτουργίες του Airbnb μοιάζει με μια διοχέτευση — υπάρχει τεράστιο δυναμικό στην αρχή, και αυτό κλείνει γρήγορα προς το σημείο κράτησης. Ο στόχος είναι να παραμείνετε στη διοχέτευση, μεγιστοποιώντας και βελτιστοποιώντας διαφορετικούς παράγοντες κατά μήκος του τρόπου με τον οποίο θα καταγραφεί η καταχώρησή σας στο τέλος. Πρόκειται να αναλύσουμε αυτούς τους παράγοντες για εσάς παρακάτω:

Βήμα 1: Βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεστε στις σχετικές αναζητήσεις Airbnb

Πριν οι πιθανοί επισκέπτες να πάνε στο Airbnb, έχουν ήδη προεπιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού και ιδανικές τοποθεσίες στο μυαλό. Έτσι, για να εμφανιστεί η οικία σας, είναι σημαντικό να συναντήσετε τα πιθανά κριτήρια του επισκέπτη (ή φίλτρα αναζήτησης). Ενώ μπορεί να μην έχετε πάντοτε τον έλεγχο αυτών των παραγόντων, είναι χρήσιμο να εξετάσετε αυτά τα κριτήρια. Ορισμένες συμβουλές για το πρώτο βήμα επιλογής είναι οι εξής:

Είναι όλα σχετικά με την τοποθεσία και τη διαθεσιμότητα (ελπίζουμε ότι το διαμέρισμά σας είναι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή). Οι ταξιδιώτες τείνουν να πάνε για διαμερίσματα κοντά στο κέντρο της πόλης. Για επαγγελματίες ταξιδιώτες, αυτό είναι πιθανότατα όπου θα είναι η δουλειά τους. Για τους παραθεριστές, θα είναι ευκολότερο να δούνε τα αξιοθέατα της πόλης. Σε αυτήν την περίπτωση: Μπορείτε να δείχνετε πάντα πόσο βολικό είναι το διαμέρισμά σας (π.χ. Πόσο κοντά βρίσκεστε στο μετρό; Είστε 100 μέτρα από μια στάση λεωφορείου; 10 λεπτά με τα πόδια από ένα εκπληκτικό εμπορικό κέντρο;

Προσφέρετε ανέσεις. Το Wi-Fi είναι απαραίτητο — αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Άλλες ανέσεις ή προϊόντα πρώτης ανάγκης θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν προϊόντα περιποίησης, στεγνωτήρια, επιπλέον κουβέρτες ή σεντόνια ή / και φαγητό στο ψυγείο.

Η τιμή πρέπει να είναι σωστή. Η τιμή είναι πάντα μέρος οποιουδήποτε φίλτρου. Βεβαιωθείτε ότι η τιμή σας δεν είναι υπερβολικά υψηλή ή αμφίβολα χαμηλή. Για το επόμενο βήμα, ο στόχος είναι να βρεθείτε στην κορυφή άλλων ιδιοτήτων.

Βήμα 2: Βρείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης

Όλοι το θέλουν. Αλλά πώς θα σιγουρευτείτε ότι οι ερευνητές θα σας δουν πρώτα; Η απάντηση είναι απλή — εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και τακτικά ενημερωμένες λίστες που δείχνουν πλήρεις πληροφορίες.

Θυμήσου: Ο αλγόριθμος κατάταξης της Airbnb δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να ανταμείψει τους οικοδεσπότες που μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία. Όσο πιο ευτυχισμένος είναι ο φιλοξενούμενος με την παραμονή του, τόσο υψηλότερα βαθμολογεί. Ενεργοποιήστε την “άμεση κράτηση”. Οι πιθανοί επισκέπτες αναζητούν άνεση κατά την κράτηση. Με αυτό, μπορούν να λάβουν άμεση επιβεβαίωση χωρίς χρόνο αναμονής.

Α! Πάντα να θυμάστε — ευτυχείς επισκέπτες, ευτυχείς οικοδεσπότες.

Οι ευχαριστημένοι επισκέπτες προέρχονται επίσης από γρήγορες και έγκαιρες απαντήσεις. Όσο ταχύτερα, τόσο καλύτερα (όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις αυτές τις μέρες.) Λαμβάνοντας καλές κριτικές από τους προηγούμενους επισκέπτες. Αυτή είναι μια μορφή επιβίωσης.

Συλλέξτε αυτά τα υπέροχα σχόλια!

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να πάρετε καλές κριτικές, αλλά εδώ είναι το πράγμα: Οι προσδοκίες των επισκεπτών. Πιέστε τους επισκέπτες να αποθηκεύσουν το διαμέρισμά σας στη λίστα επιθυμιών τους. Μια αποτελεσματική μικρή συμβουλή που βοηθάει την κατάταξή σας — σιγουρευτείτε ότι η μικροσκοπική μικρή καρδιά είναι φωτεινή και είστε μέρος των αγαπημένων σας για να συμπληρώσετε τις καλές κριτικές.

Η τιμή, όπως και πριν, έρχεται και εδώ (θα περίμενε κανείς να εμφανιστεί σχεδόν σε όλα τα βήματα …) Εδώ είναι το πώς το κάνεις. Αλλά μια βασική συμβουλή: όσο καλύτερη τιμή ταιριάζει με τις συμβουλές για τις τιμές Airbnb, τόσο καλύτερη είναι η κατάταξη.

Συμπληρώστε τις πλήρεις πληροφορίες καταχώρισης παρακαλώ. Υπάρχουν αρκετά πεδία για να ολοκληρωθούν, κατά τη δημιουργία της καταχώρησής σας και στο Airbnb αρέσει όταν συμπληρώνετε όλες αυτές τις πληροφορίες. Το ίδιο ισχύει και για τις εικόνες: ιδανικά τοποθετήστε σε 12 ή περισσότερες εικόνες για να δείξετε στο Airbnb ότι παρέχετε στους επισκέπτες σας ποιοτικά γραφικά του διαμερίσματός σας.

Συμβουλή: Απλά φροντίστε να βάλετε κάποιο κείμενο σε όλα τα πεδία — η Airbnb θα υποθέσει ότι μόλις γράψατε μια περίτεχνη περιγραφή με χρήσιμες πληροφορίες για το καλό των επισκεπτών σας.

Ενημερώστε τακτικά την καταχώρισή σας. Το Airbnb είναι επιφυλακτικό για αυτό και θα αυξήσει την κατάταξη της καταχώρισής σας εάν το διαχειρίζεστε ενεργά. Μικρές μικρές ενημερώσεις σχετικά με την τιμή, τις εικόνες, τις περιγραφές, κλπ. Θα πρέπει να σας κερδίσουν κάποιες θέσεις στην κατάταξη.

Είστε ακόμα μαζί μας;
Γίνεται πιο εύκολο μετά από αυτό.
Υποσχόμαστε.

Βήμα 3: Πείστε τους να εξετάσουν την καταχώρισή σας

Είστε ήδη εκεί, αλλά πώς τους πείσετε ότι είστε η σωστή επιλογή και να κάνουν κλικ στη καταχώρηση σας για να μάθουν περισσότερα μέσα;

Εύκολο. Να είστε ελκυστικοί.
Οι επισκέπτες βλέπουν πρώτα την επισκόπηση της καταχώρησής σας. Βάλτε τη σωστή τιμή. Κάντε μια μικρή έρευνα και να είστε ανταγωνιστικοί σε σύγκριση με άλλα παρόμοια διαμερίσματα στην περιοχή σας.

Θυμηθείτε: Δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα σας αρέσουν αυτόματα αν είστε φθηνοί — οι έξυπνες τεχνικές τιμολόγησης είναι πάντα αποτελεσματικές.

Δείξτε τους μια εκπληκτική εικόνα. Ένα δεδομένο για όλους. Πιθανοί επισκέπτες βλέπουν αυτό το πρώτο έτσι φροντίστε να δείξετε την καλύτερη γωνία του διαμερίσματός σας. Μην το παρακάνετε. Πρέπει πάντα να διαχειριστούμε τις προσδοκίες, ώστε να δημιουργούμε μεγάλες αλλά ρεαλιστικές πρώτες εντυπώσεις με αυτήν την εικόνα.

Ελκυστικός πιασάρικος τίτλος. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που διαβάζουν οι επισκέπτες σας; Ναι, τον τίτλο της καταχώρησής σας. Συμβουλή: Πείτε τους μοναδικές πτυχές που μπορεί να προσφέρει το διαμέρισμά σας. Αποφύγετε γενικούς όρους όπως ‘όμορφη’ ή ‘εξαιρετική τοποθεσία’. Να είστε πιο δημιουργικοί και να επικεντρωθείτε σε κάτι μοναδικό και εκπληκτικό, όπως η «ευρεία βεράντα για πρωινό με θέα» ή «ευρύχωρο, σπιτικό σαλόνι» ή «με τα πιο άνετο τζάκι που μπορείτε να βρείτε». Αυτά θα σίγουρα θα προκαλέσουν την περιέργειά τους. Αφού ενσωματώσετε όλες τις παραπάνω συμβουλές, η καταχώρισή σας θα είναι πολύ όμορφη ήδη.

Τώρα:
Πώς θα το κάνουμε ακόμα πιο όμορφο;

Βήμα 4: Πείστε τους να ρωτήσουν για την καταχώρισή σας

Τώρα λοιπόν, έχετε πειστεί να κάνουν κλικ στη λίστα σας και έχουν δει τα στοιχεία της καταχώρησής σας. Αλλά εξετάζουν και άλλες λίστες. Πώς τους πείθετε να κρατήσουν την δική σας; Χρησιμοποιήστε εκπληκτικές (αλλά ρεαλιστικές) εικόνες. Φροντίστε να δώσετε τουλάχιστον δώδεκα υψηλής ποιότητας φωτογραφίες που δείχνουν τις καλύτερες πλευρές, συνδέστε το με αυτό που λέει ο ελκυστικός τίτλος σας.

Οι επισκέπτες θα κρίνουν ενστικτωδώς από τις εικόνες. Τους δίνει μια «αίσθηση» για το πώς το διαμέρισμά σας θα εξυπηρετήσει το σκοπό του ταξιδιού τους.

Τι λένε τα σχόλιά σας. Μερικές φορές, οι επισκέπτες μπορεί να επηρεαστούν εάν βρουν καλές κριτικές σχετικά με τις πτυχές που είναι σημαντικές γι ‘αυτούς.

Άλλες παροχές. Επιστρέφοντας στο κάτι παραπάνω: Πώς μπορείτε να κάνετε τη διαμονή τους πιο άνετη. Για πολλούς, είναι τα μικρά πράγματα που έχουν σημασία … Μιλώντας ξένες γλώσσες. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά ακόμη και επιτρέποντας μεταφράσεις στο διαφημιστικό σας κείμενο, θα σας βοηθήσει.

Τι πρέπει να περιέχει η διαφήμισή σας. Είναι πάντα σημαντικό να απεικονίζετε τη συναισθηματική σύνδεση και την άνεση και όχι τις φυσικές ιδιότητες — να γράφετε για πράγματα που θα κάνουν τους καλεσμένους σας να αισθάνονται ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι.

Βήμα 5: Πάρτε αυτή την κράτηση!

Το μόνο που θέλουμε είναι αυτός ο δυνητικός επισκέπτης να κάνει κλικ στο ‘BOOK’. Οι επισκέπτες θα αρχίσουν να μελετούν (ή να κάνουν άμεσα κράτηση!) όταν τελειοποιήσετε τα βήματα 1 έως 4. Για να λάβετε αυτήν την επιθυμητή κράτηση, θα επιστρέψουμε στα σημαντικά βασικά στοιχεία:

Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Αφήστε τους να γνωρίζουν ότι μπορούν επίσης να λάβουν κορυφαία υπηρεσία από εσάς όπως αυτό που παίρνουν από αυτά τα ξενοδοχεία με πολλά αστέρια (αυτό σας δίνει και υψηλότερες βαθμολογίες). Μπορείτε να το προσφέρετε όταν φροντίζετε να απαντάτε έγκαιρα στους καλεσμένους σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τις ανάγκες τους.

Συμβουλή: Οι υψηλές δεξιότητες φιλοξενίας Airbnb ξεκινούν με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών καλύπτει επίσης την ανταπόκριση σε ερωτήσεις πελατών γρήγορα — ιδανικά μέσα σε μία ώρα.

Να είστε φιλικοί και εξυπηρετικοί. Κάνετε τους δυνητικούς σας επισκέπτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Δεν χρειάζεται πραγματικά να αναπτύξουμε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα.

Φαίνεται σαν ένας σκληρός δρόμος προς την επιτυχία;
Δεν θα σας πούμε ψέμματα. Δεν είναι εύκολο. Αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να τελειοποιήσετε την καταχώρισή σας και να είστε σίγουροι για τις μέγιστες κρατήσεις χωρίς να σηκώσετε ένα δάχτυλο.

Υπάρχουν εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων της Airbnb, όπως η Planbnb, που θα αναλάβουν την ταλαιπωρία και το στρες από τα καθήκοντά σας και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τεκερίδης Γιάννης
www.planbnb.gr

Tagged under: