Γιατί πρέπει να μετατρέψεις την καταχώρηση σου σε “Business Travel Ready

By
Business Travel Ready

Τα επαγγελματικά ταξίδια αποτελούν έναν από τους κύριους τομείς ανάπτυξης της Airbnb και η επιχειρηματική αγορά είναι κερδοφόρα. Μα γιατί? Το δυναμικό για μακροχρόνιες κρατήσεις και υψηλότερα ποσοστά είναι μόνο δύο λόγοι για τους οποίους οι οικοδεσπότες πρέπει να μάθουν τι εστί “Business Travel Ready”.

Γιατί ταξιδεύουν επαγγελματίες με το Airbnb;
Ο Jonathan Liebtag της Airbnb σχολίασε τη μαζική επιχειρηματική αγορά της εταιρείας, λέγοντας ότι η Airbnb είναι “έως και 30%” φθηνότερη από την κράτηση ξενοδοχείων. Οι επαγγελματίες επισκέπτες θέλουν περισσότερα μοναδικά και ευρύχωρα καταλύματα στα ταξίδια τους και φυσικά τους ενδιαφέρει η εξοικονόμηση χρημάτων.

Οι ταξιδιώτες επιχειρηματίες αναζητούν μια νέα προσέγγιση στα ταξίδια τους. Δεν θέλουν πλέον να δουλεύουν μόνοι τους σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και προτιμούνε μία πλήρη κατοικία που θα αισθάνονται πιο άνετα.

Συνήθως μένουν περισσότερο.
Οι επαγγελματίες επισκέπτες παραμένουν συνήθως περισσότερο, με μέσο όρο μία ολόκληρη εβδομάδα. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό όφελος για τους οικοδεσπότες της Airbnb, που σημαίνει ότι με λιγότερη εργασία κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Το να είσαι Business Travel Ready ως οικοδεσπότης είναι το κλειδί για αυτές τις κρατήσεις.

Οι επιχειρήσεις θα κάνουν κράτηση ανεξάρτητα από τις υψηλότερες τιμές.
Οι επαγγελματίες πελάτες έχουν συνήθως μεγαλύτερους προϋπολογισμούς από τους μέσους ταξιδιώτες σας, καθώς χρησιμοποιούν χρήματα της εταιρείας. Οι εταιρείες βλέπουν τις τεράστιες οικονομίες όταν χρησιμοποιούν Airbnb αντί για ξενοδοχεία, ειδικά για ομαδικά ταξίδια.

Είναι πιθανό να υπάρξουν λιγότερες ζημίες.
Όταν ένας επιχειρηματίας διαμείνει στην κατοικία σας, είναι πολύ πιθανό ο χώρος να παραμείνει σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τους περισσότερους επισκέπτες με παιδιά. Το επίκεντρο τους είναι η δουλειά και όχι η διασκέδαση.

Πώς προσελκύετε επαγγελματίες ταξιδιώτες;
Πώς μπορείτε να ελέγξετε αν η Airbnb κατοικίας σας είναι έτοιμη για επαγγελματικούς ταξιδιώτες; Τα σπίτια που χαρακτηρίζονται Business Travel Ready πρέπει να είναι ένα ολόκληρο σπίτι ή διαμέρισμα (δείτε τον κατάλογο της Airbnb, συμπεριλαμβανομένων κατοικιών, διαμερισμάτων, βιλών κ.λπ.). Η καταχώρηση πρέπει να είναι για “μη καπνιστές” και δεν πρέπει να υπάρχουν κατοικίδια ζώα.

Εάν ένα κατοικίδιο ζώο ζει στο σπίτι, οι οικοδεσπότες πρέπει να εξασφαλίσουν ότι έχει καθαριστεί πλήρως πριν έρθει ο επαγγελματίας, για να καλύψει τις ευαισθησίες των επισκεπτών ή τις αλλεργίες.

Κάθε κατοικία πρέπει να έχει βαθμολογία τουλάχιστον 3 αστέρων και να ανταποκρίνεται στο 90% των αιτημάτων κράτησης εντός 24 ωρών το τελευταίο έτος, για να είναι επιλέξιμη για την κατάσταση Business Travel Ready. Πρέπει επίσης να διαθέτουν ανιχνευτές καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα (Ζητήστε έναν ΔΩΡΕΑΝ από την Airbnb, από εδώ) . Άλλες παροχές που πρέπει να συμπεριληφθούν στην κατοικία είναι: WiFi, χώρος εργασίας, αυτόνομο check-in (κλειδοθήκη, πληκτρολόγιο, έξυπνη κλειδαριά ή θυρωρός), είδη πρώτης ανάγκης όπως χαρτί υγείας, καθαρά πετσέτες και σεντόνια) σίδηρο και σαμπουάν.

Με λίγα λόγια, η καταχώρισή σας θα χρειαστεί:

  • Ασύρματο Internet
  • Ένας χώρος εργασίας για φορητούς υπολογιστές
  • Αυτο-check-in (αυτό περιλαμβάνει ένα κλειδωμένο κλειδί, θυρωρό, πληκτρολόγιο ή smartlock)
  • Ένας ανιχνευτής καπνού
  • Ένας ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα
  • Τα απαραίτητα (χαρτί υγείας, καθαρές πετσέτες και νωπά λευκά είδη)
  • Ενα σίδερο
  • Κρεμάστρες
  • Στεγνωτήρα μαλλιών
  • Σαμπουάν

Ακυρώσεις
Οι οικοδεσπότες δεν μπορούν να ακυρώσουν τις επιχειρηματικές κρατήσεις εντός 7 ημερών και εάν ένας οικοδεσπότης παραβιάζει αυτόν τον κανόνα, δεν μπορούν να είναι Business Travel Ready για έτος.