Συμβουλές Airbnb: Γιατί να φτιάξω το δικό μου Guidebook επισκεπτών

By
Εκμάθηση airbnb

Τα Guidebook επισκεπτών επιτρέπουν στους οικοδεσπότες να προτείνουν τοπικά σημεία, όπως εστιατόρια, παντοπωλεία, πάρκα και αξιοθέατα. Ορισμένες πόλεις τον δικό τους οδηγό πόλης, αλλά στην χώρα μας δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Δημιουργώντας το δικό μας Guidebook επισκεπτών δίνουμε αξία στην καταχώρηση της οικίας μας και πάντα σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα.
Σήμερα μπορείτε να δείτε τα 7 πράγματα που πρέπει να έχετε στο δικό σας Guidebook επισκεπτών, σύμφωνα με την Planbnb.gr :

1. Παντοπωλείo ή περίπτερο
Ανεξάρτητα από το πόσο έχετε κάνει για να προετοιμάσετε το χώρο σας για τους καλεσμένους σας, θα θέλουν επιπλέον να αγοράσουν μερικά από τα αγαπημένα προϊόντα τους. Αυτό μπορεί να είναι αυτονόητο, αλλά η τοποθεσία του κοντινότερου παντοπωλείου είναι ζωτικής σημασίας για τους επισκέπτες. Να είστε βέβαιος ότι επισημάνατε την κοντινότερη μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων, ως ένα μέρος που είναι πιο πιθανό να έχουν ό, τι οι επισκέπτες σας χρειάζονται.

2. Το αγαπημένο εστιατόριο γειτονιάς σας
Σίγουρα, οι επισκέπτες του Airbnb μπορούν απλά να ελέγξουν το Yelp ή να πραγματοποιήσουν αναζήτηση από την Google σε κοντινά εστιατόρια, αλλά θέλουν να το ακούσουν από εσάς! Μια σύσταση από έναν πραγματικό άνθρωπο γίνεται πολύ πιο πολύτιμη από μια μηχανή αναζήτησης που σας λέει να πάτε. Αλλά μην πάτε να αναφέρετε κάθε εστιατόριο στην περιοχή σας. Να είστε επιλεκτικοί και να γράφετε περιγραφές που πραγματικά απεικονίζουν τι είδους εμπειρία θα πάρει ο πελάτης σας. Για παράδειγμα, είναι ένα σημείο καλό για ρομαντικά δείπνα, ενώ ένα άλλο σημείο είναι καλό για brunch.

Εκμάθηση airbnb

3. To Καλύτερο καφέ

Στην εμπειρία μου ως οικοδεσπότης, πιστεύω ότι οι επισκέπτες του Airbnb αγαπούν τον καφέ! Ένα θεμελιώδες στοιχείο του μοντέλου της ΒΝΒ είναι να έχετε τα αντικείμενα πρωινού για τους καλεσμένους σας. Παρόλο που η Airbnb δεν απαιτεί από εσάς να σας προσφέρετε πρωινό για τους καλεσμένους σας, μπορείτε ακόμα να έχετε τα πράγματα όπως ο καφές και το τσάι. Αλλά ακόμα και αν το κάνετε, πολλοί άνθρωποι θέλουν να δοκιμάσουν μερικές τοπικές καφετέριες. Εάν ζείτε σε μια μεγάλη πόλη όπως την Αθήνα, η καλύτερη καφετέρια είναι ένα πραγματικό σημείο διαμάχης. Δώστε την ειλικρινή γνώμη σας και παροτρύνετε τους ανθρώπους να μοιραστούν τα συναισθήματά τους μετά από την επίσκεψη τους. Με την τακτική ανατροφοδότηση θα μπορείτε να μετρήσετε την πιο δημοφιλή τοποθεσία και ενδεχομένως να αλλάξετε τις συστάσεις σας εάν χρειαστεί.

4. Το κοντινότερο πάρκο

Μπορεί να εξαρτάται από το κλίμα ή την εποχή του χρόνου που ένας επισκέπτης επισκέπτεται, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι θα θέλουν να πάρουν λίγο φρέσκο ​​αέρα και να απολαύσουν τη φύση όταν ταξιδεύουν. Αν το σημείο σας βρίσκεται σε προφανή υπαίθριο προορισμό (παραλία, βουνό κ.λπ.), αυτό μπορεί να μην είναι απαραίτητο. Αλλά αν βρίσκεστε σε μια πόλη ή μια πυκνοκατοικημένη περιοχή όπου δεν είναι προφανές το πράσινο, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κάθε δημόσιο πάρκο πόλης, παραλία, μονοπάτι, παιδική χαρά κλπ. θα πρέπει να αναφέρονται στον οδηγό σας.

5. Στάση λεωφορείου ή μετρό

Έχουμε μιλήσει για το πόσο σημαντικό είναι να γράψουμε μια καλή περιγραφή της θέσης σας. Μια από τις πιο σημαντικές πτυχές αυτής της περιγραφής είναι η θέση σας σχετικά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σε πολλές πόλεις οι φιλοξενούμενοί σας δεν θα θέλουν να ανησυχούν για το να έχουν αυτοκίνητο και να βρουν ένα μέρος για να το σταθμεύσουν. Να είστε βέβαιος ότι θα αναφέρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς στον οδηγό σας και επίσης σημειώστε την πλησιέστερη στάση λεωφορείου ή τρένου. Όπου χρειάζεται, θα θέλετε να σημειώσετε τον κοντινότερο κόμβο τρένου ή σιδηροδρομικής γραμμής. Μπορεί να φανεί προφανές, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις θα θελήσετε να σημειώσετε το πλησιέστερο αεροδρόμιο, ειδικά εάν υπάρχουν αρκετά στην περιοχή.

Το Guidebook επισκεπτών σας μπορεί να είναι είτε σε ψηφιακή μορφή, είτε σε εκτυπωμένο hard copy. Η προσωπική μου γνώμη είναι να δημιουργήσετε ένα Guidebook σε φυσική μορφή και να διαθέτετε αρκετά αντίγραφα στην οικία σας. Μην φοβάστε ότι θα σας τα πάρει όλα ο πρώτος επισκέπτης. Ας τα πάρει! Σίγουρα θα τα βρει ενδιαφέρον και θα θέλει να τα μοιραστεί με τους φίλους του και πιθανούς επόμενους επισκέπτες σας!

Tagged under: