Το μανιφέστο μας

By Leave a comment
planbnb

H Planbnb έρχεται να δώσει λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν δεκάδες ιδιοκτήτες ακινήτων σήμερα. Παρόλο που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες γνωρίζουν τις διαδικασίες των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων μέσω υπηρεσιών όπως το Airbnb, δεν έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να ξεκινήσουν να εισπράττουν το επιπλέον εισόδημα από τα ακίνητα τους. Επιπροσθέτως, ο χρόνος και την ενέργεια που απαιτείται για τέτοιου είδους μισθώσεις είναι πρωτόγνωρες για τους περισσότερους από τους προαναφερθέντες.

Η Ελληνική φιλοξενία ξεκινά με ένα χαμόγελο. Αυτό πιστεύουμε στην Planbnb και θέλουμε να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα να αξιοποιήσουν καταλλήλως τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες. Όμως η εργασία μας δεν τελειώνει εδώ.

Πέρα του απαραίτητου ψηφιακού χειρισμού των καταχωρήσεων στις πλατφόρμες, υπάρχει και η φυσική αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες. Στην Planbnb, υποδεχόμαστε προσωπικά όλους τους επισκέπτες των οικιών που χειριζόμαστε με ένα χαμόγελο, τους αποκαλύπτουμε όλες τις λεπτομέρειες και τους λύνουμε κάθε απορία τους. Η φυσική αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες ξεκινά από την στιγμή που θα επισκεφτούν την πόλη μας, με τον υπεύθυνο υποδοχής της εταιρείας μας να τους παραλαμβάνει και να τους μεταφέρει στην οικία.

Μετά το πέρας της διαμονής των επισκεπτών, είμαστε υπεύθυνοι να ελέγξουμε την οικία και την κατάσταση της. Επιπλέον το συνεργείο καθαρισμού μας αναλαμβάνει να προετοιμάσει την οικία για τους επόμενους επισκέπτες. Η εργασία μας όμως δεν τελειώνει ούτε εδώ.

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιλογής οικίας του κάθε επισκέπτη, είναι η κριτικές που θα διαβάσει στις online πλατφόρμες. Σύμφωνα με την Skye, το 90% των χρηστών μελετά προσεκτικά τις κρητικές των προηγούμενων επισκεπτών της οικίας μας, πριν προχωρήσει στην τελική κράτηση ( https://skye.gr/6-taseis/). Αυτό που γνωρίζουμε στην Planbnb, είναι η εφαρμογή τεχνικών που θα προτρέψει στους επισκέπτες των οικιών που διαχειριζόμαστε να αφήσουν τις καλύτερες κρητικές και φυσικά την τελική 5* βαθμολογία.

Τέλος, το οικονομικό μοντέλο που εργαζόμαστε στην Planbnb είναι ξεκάθαρο. Δεν απαιτείται μεγάλη αρχική επένδυση από τον ιδιοκτήτη ακινήτου για όλες τις διαδικασίες προσθήκης της καταχώρησης στις online πλατφόρμες, ενώ η πληρωμή μας προκύπτει από την πληρωμή του επισκέπτη και όχι του ιδιοκτήτη.

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published.